Connect with us

EKONOMİ

7500 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi: İki bankadan son dakika kampanyası

Yayınlanma tarihi:

Akbank ve TEB, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için 7500 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanyadan yararlanmak için kredi notunun 1100 ve üzeri olması gerekiyor.

Akbank’tan 7500 TL ihtiyaç kredisi almak için, kredi notunun uygun olması ve kimlik numarasının 1100 ve üzeri olması gerekiyor. Kredi başvurusu için, “Kredi [boşluk] Kimlik Numaranızı” yazarak 44 25 numarasına SMS gönderilmesi yeterli. Onay alındığında, en yakın Akbank şubesine giderek kimlik belgenizle kredinizi anında kullanabilirsiniz.

Akbank, 36 aya kadar vadeli krediler sunmaktadır ve 3 aylık erteleme seçeneği de bulunmaktadır. Ayrıca, internet bankacılığı kullanıcıları 7500 TL gibi düşük limitli krediyi şubeye gitmeden kolayca alabilirler.

TEB’den 7500 TL ihtiyaç kredisi

TEB’den 7500 TL ihtiyaç kredisi almak için, kredi notunun uygun olması ve kimlik numarasının 1100 ve üzeri olması gerekiyor. Kredi başvurusu için, kimlik numaranızı 44 66 numarasına SMS olarak gönderilmesi yeterli. Onay mesajını aldığınızda, en yakın TEB Bankası şubesine gitmeden veya internet bankacılığı üzerinden kredinizi kullanabilirsiniz.

TEB de 36 aya kadar vadeli krediler sunmaktadır ve faiz oranları kredi puanınıza göre belirlenir.

Kampanyadan kimler yararlanabilir?

Kampanyadan, kredi notu 1100 ve üzeri olan ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes yararlanabilir.

Kampanyadan nasıl yararlanılır?

Akbank’tan yararlanmak için, “Kredi [boşluk] Kimlik Numaranızı” yazarak 44 25 numarasına SMS göndermeniz yeterli. TEB’den yararlanmak için ise, kimlik numaranızı 44 66 numarasına SMS olarak göndermeniz yeterli.

Kampanya şartları nelerdir?

Kampanyadan yararlanmak için, kredi notunun 1100 ve üzeri olması gerekiyor.

Kampanya son tarihi ne zaman?

Kampanya, 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerlidir.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla