Sosyal medyada bizi takip edin

Dünya

7 Ekim’den bu yana ölenlerin sayısı toplamda 15 bin 207’ye yükseldi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

– Filistin Sağlık Bakanlığı, dünden bugüne İsrail saldırılarında 193 kişinin öldüğünü açıklayarak saldırıların başladığı 7 Ekim’den bu yana toplamda 15 bin 207 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Filistin SaÄŸlık Bakanlığı, bugün yayınladığı açıklamasında 7 Ekim’den bu yana Ä°srail saldırılarında yaÅŸamını yitirenlerin sayısının 15 bin 207’ye, yaralı sayısının ise 40 bin 652’ye yükseldiÄŸini duyurdu. Bakanlık ayrıca Gazze’de dün erken saatlerde geçici ateÅŸkesin bitimiyle baÅŸlayan Ä°srail saldırılarında ölenlerin sayısının 193’e, yaralı sayısının ise 652’ye yükseldiÄŸini belirtti. 

Öte yandan İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) bugün yaptıkları açıklamada geçici ateşkes sonrasında Gazze’de 400 hedefi vurduklarını, Han Yunus bölgesinde 50 hedef vurulduğunu ve jetlerin bir cami içindeki operasyon merkezini bombaladıklarını ifade etti.  

 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam