Güvenlik

67 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari, yeniden hırsızlık için geldiği Yalova’da yakalandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Altınova ilçesinde, haziran ayında bir evden 400 bin liralık ziynet eşyası çalınmasıyla ilgili inceleme başlattı. Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde yürütülen soruşturmada polis ekipleri, hırsızlık şüphelisinin Yonca Ura olduğunu belirleyip, önceki gün yakalayarak gözaltına aldı. 10 çocuk annesi olan Uranın, Yalovanın yanı sıra, İstanbul, Bursa, Eskişehir, Sakarya, Kocaeli ve Bilecikte, başta Hırsızlık olmak üzere Yaralama, Konut Dokunulmazlığını ihlal,”, Ruhsatsız silah taşımak” gibi 29 ayrı suçtan hakkında 67 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Altınova ilçesindeki hırsızlık olayının ardından kentten ayrılıp, tekrar hırsızlık yapmak için geri döndüğünü söyleyen Yonca Ura, İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifadesi işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version