Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

5 kupalı şampiyon VakıfBank’ın bayrağı İstanbul Boğazı’na asıldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bu sezon katıldığı tüm turnuvaları kazanarak 5’te 5 yapan Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonu VakıfBank’ın bayrağı İstanbul’un simgeleri boğaz köprülerine asıldı.

Bu sezon FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda, Misli.com Sultanlar Ligi’nde, AXA Sigorta Kupa Voley’de ve Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda zafere ulaşan; son olarak da CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi’ni kazanarak katıldığı tüm turnuvalarda kupa sevinci yaşayan VakıfBank’ın bayrağı İstanbul’un simgeleri; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde dalgalandı. 5 kupalı Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonunun bayrağı ayrıca; İstanbul’daki VakıfBank Genel Müdürlüğü’ne, Ankara’daki VakıfBank Genel Müdürlük Ek Hizmet Binası’na ve VakıfBank Spor Sarayı’na asıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

– VakıfBank’ın köprülerde dalganan bayrağından detaylar

 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam