Spor

5. İslami Dayanışma Oyunları’nın pist bisikleti yarışları nefes kesti

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KONYA’da düzenlenen 5. İslam Dayanışma Oyunları kapsamında, 10 kilometrelik Kadınlar Elit Scratch ve Erkekler Elit Scratch 15 kilometrelik yarışları nefes kesti.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Konya Olimpik Veledromu’nda düzenlenen pist bisikleti yarışması bugün başladı. Kadınlar Elit Scratch 10 kilometre ve Erkekler Elit Scratch 15 kilometre Yarışı’nda sporcular ter döktü.

Kadınlarda Kazakistanlı sporcu Rinata Sultanova 1’inci, Maleyzalı sporcu Nur Aisyah Mohamad Zubir 2’nci, Özbekistanlı sporcu Sofiya Karimova ise 3’üncü oldu. Erkeklerde ise Birleşik Arap Emirlikleri’nden Ahmed Almansoori 1’inci, İranlı sporcu Behnam Ariyan 2’nci, Kazakistanlı sporcu Alisher Zhumakan ise 3’üncü oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

– Start verilmesi 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

– Yarıştan detay

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version