Türkiye

4 kişilik aile, 8 saat önce döndükleri Hatay’da depremde yaşamını yitirdi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KONYA’dan görev yaptıkları Hatay’a döndükten 8 saat sonra depreme yakalanan İşkur memuru Kübra Sarıhan ile matematik öğretmeni eşi Musa Sarıhan ve 2 ve 4 yaşlarındaki çocukları, yaşamını yitirdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde Sarıhan ailesinin Hatay’da Odabaşı Mahallesi Kavaslı Caddesi’nde oturduğu bina yıkıldı. Kurtarma ekipleri enkaz altında kalan İşkur memuru Kübra Sarıhan, matematik öğretmeni eşi Musa Sarıhan ile çocukları 2 yaşındaki Defne ile 4 yaşındaki Rüzgar’ın cansız bedenlerine ulaştı. Ailenin cenazeleri, memleketleri Konya’ya getirildi. Kübra Sarıhan ile oğlu Rüzgar, Selçuklu ilçesindeki Yazır Mezarlığı’nda toprağa verildi. Musa Sarıhan ile kızı Defne ise yarın Beyşehir ilçesinde toprağa verilecek.

Sarıhan ailesinin yarıyıl tatili için memleketleri Konya’ya geldikleri, depremden 8 saat önce de görev yerleri Hatay’a döndükleri öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version