Spor
4 Kasım Salı DHA SPOR Gündemi
GALATASARAY
13.00 (TSİ) Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 4üncü haftasında Ajax ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayacak. (15 dakikası basına açık)
13.30 (TSİ) Hollanda ekibi Ajax, Galatasaray maçı öncesi son antrenmanını yapacak.
16.30 (TSİ) Ajax Teknik Direktörü ve bir futbolcu basın toplantısında açıklamalarda bulunacak.
22.00 (TSİ) Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve bir futbolcu basın toplantısında açıklamalarda bulunacak.
ŞAMPİYONLAR LİGİ
– UEFA Şampiyonlar Liginde 4üncü hafta maçları oynanacak.
20.45 Slavia Prag-Arsenal
20:45 Napoli-Eintracht Frankfurt
23:00 Olympiakos-PSV Eindhoven
23:00 Liverpool-Real Madrid
23:00 Juventus-Sporting
23:00 Atletico Madrid-Union Saint-Gilloise
23:00 PSG-Bayern Münih
23:00 Bodo/Glimt-Monaco
23:00 Tottenham-Kopenhag
FENERBAHÇE
-Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi 4üncü haftasındaki Viktoria Plzen maçının hazırlıklarını sürdürecek.
BEŞİKTAŞ
-Siyah-beyazlılar Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam edecek
TRABZONSPOR
14.45 Bordo mavili futbolcu Oleksandr Zubkov, antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyecek.
15.00 Trabzonspor, Süper Lig’in 12’nci haftasında sahasında oynayacağı Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarına devam edecek.
KONYASPOR
Konyaspor Yönetimi iç sahada alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından Teknik Direktör Recep Uçar ile yolları ayırma kararı aldı. Yönetim Kurulu yaptığı görüşmelerde Çağdaş Atan ile prensipte anlaştı. İmza töreninin bugün, takımla ilk çalışmanın ise çarşamba günü olması bekleniyor.
GÜREŞ
10.30 Kullandığı ilaç nedeniyle ceza alan Rıza Kayaalp basın toplantısı gerçekleştirecek. (Taha Akgül Spor Kompleksi)
BASKETBOL
– Eurocup
19.00 Türk Telekom – Panionios
21.00 Buducnost – Beşiktaş Gain
-Şampiyonlar Ligi
20.30 Würzburg – Galatasaray MCT Technic
-Kadınlar Euroleague
20.00 Fenerbahçe Opet – Valencia
20.00 Galatasaray Çağdaş Faktoring – Carolow
VOLEYBOL
İslam İşbirliği Teşkilatına (İİT) bağlı bir kuruluş olan İslami Dayanışma Oyunları Federasyonu (ISSA) tarafından düzenlenen 6. İslami Dayanışma Oyunları, Suudi Arabistanın başkenti Riyadda başlıyor.
– İslami Dayanışma Oyunları (Kadınlar)
16.00 Türkiye – İran
(ÖZEL)
Hippoterapi ile özel gereksinimli bireyler şampiyonalara hazırlanıyor
Ankara’nın Altındağ ilçesinde yer alan Altınköy Açıkhava Müzesi’nde açılan Altındağ Binicilik Kulübü’nde, hippoterapi (at destekli terapi) alan özel gereksinimli bireylerin sosyal ve fiziki yeteneklerini geliştirmesine olanak sağlanıyor. 11 at ve 3 manejin bulunduğu kulüpte; engel atlama, at terbiyesi, engelli at terbiyesi, atlı dayanıklılık, voltij (atlı jimnastik) ve dizginleme gibi alanlarda eğitim alan sporcular, profesyonel kulüpler seviyesinde şampiyonalara hazırlanıyor.