Türkiye

30 Ağustos’ta 24 gemi, 22 limanda vatandaşların ziyaretine açılacak

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Milli Savunma Bakanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kapsamında, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bağlısı yüzer unsurlar tarafından 24 gemi ile 22 limanın ziyaret edileceğini duyurdu. Gemiler saat 09.00- 17.00 arasında vatandaşların ziyaretine açılacak. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

ZİYARET EDİLECEK LİMANLAR

Gemiler 30 Ağustosta Anamur, Antalya, Bodrum, Çanakkale, Çeşme, Dolmabahçe, Erdek, Foça, Gazimağusa, Gökçeada, Girne, İğneada, İzmir, İzmit, Kaş, Kuşadası, Karadeniz Ereğli, Marmaris, Mersin, Sinop, Tekirdağ ve Trabzon limanlarında vatandaşların ziyaretine açılacak.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version