Spor
27 Şubat Cuma Tarihli Spor Gündemi
AVRUPADA RAKİPLER BELLİ OLUYOR
14.00 UEFA Şampiyonlar Liginde Juventusu eleyen Galatasarayın son 16 turundaki rakibi belli olacak. Sarı-kırmızılılar Liverpool ya da Tottenham Hotspur ile eşleşecek.
16.00 UEFA Avrupa Konferans Liginde Samsunsporun son 16 turundaki rakibi belli olacak. Kırmızı-beyazlılar, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ya da İspanyol temsilcisi Rayo Vallecano ile eşleşecek.
FENERBAHÇE
– Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanşında deplasmanda Nottingham Forestı 2-1 yenmesine rağmen elendi.
18.15 Fenerbahçe, İngiltereden direkt Antalyaya geçecek.
SÜPER LİG
20.00 Trabzonspor – Misirli.com.tr Fatih Karagümrük
20.00 RAMS Başakşehir FK – TÜMOSAN Konyaspor
1İNCİ LİG
16.00 Esenler Erokspor – Boluspor
20.00 İstanbulspor – Alagöz Holding Iğdır FK
BASKETBOL
21.00 Türkiye A Milli Basketbol Takımı, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubundaki 3üncü maçında deplasmanda Sırbistan ile karşı karşıya gelecek.
VOLEYBOL
– Vodafone Sultanlar Ligi
18.00 Fenerbahçe Medicana – Bahçelievler Bld.
TENİS
10.30 Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) ile İspanya Tenis Federasyonu (RFET) arasında TTF Başkanı Şafak Müderrisgil ve RFET Başkanı Miguel Diaz Romanın katılımıyla iş birliği anlaşması imzalanacak.
MOTOGP
Toprak Razgatlıoğlu MotoGP kariyerine Tayland Grand Prixsi ile başlayacak.
MotoGP Dünya Şampiyonasında 2026 sezonunun birinci ayağı Tayland Grand Prixsi, 27 Şubat-1 Mart tarihlerinde Buriram bölgesindeki Uluslararası Chang Pistinde koşulacak.
27 Şubat Cuma günü serbest antrenman seansları, 28 Şubat Cumartesi günü ise önce (TSİ) 06.50de sıralama turları, ardından (TSİ) 11.00de 13 turluk sprint yarışı gerçekleştirilecek.
1 Mart Pazar günü (TSİ) 11.00de ise 26 turluk ana yarış başlayacak.