Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

2025 Voleybol Erkekler Şampiyonlar Kupası’nı Ziraat Bankkart kazandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

SALON: Malatya Orduzu

HAKEMLER: Ozan Çağı Sarıkaya, Furkan Salduz

FENERBAHÇE MEDİCANA: Marko Matic, Yiğit Gülmezoğlu, Adis Lagumdzija, Fabian Drzyzga, Earvin Ngapeth, Barthelemy Chinenyeze, Burutay Subaşı (L) (Halit Kurtuluş, Mirza Lagumdzija, Galves, NGapeth)

ZİRAAT BANKKART: Clevenot, Nimir, Bedirhan Bülbül, Fornal, Murat Yenipazar, Vahit Emre Savaş, Berkay Bayraktar(L), (Burakhan Tosun)

SETLER: 19-25, 25-22, 25-18, 25-17

SÜRE: 102 dakika (25, 27, 27, 23)

İSTANBUL (İHA) – 2025 Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası final maçında Ziraat Bankkart, Fenerbahçe Medicanayı 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Mücadelenin setleri 19-25, 25-22, 25-18 ve 25-17lik skorlarla sonuçlandı.

BAKAN BAKTAN ZİRAAT BANKKARTA TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Voleybolda 2025 Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupasını kazanan Ziraat Bankkart için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ziraat Bankkart ile Fenerbahçe Medicana voleybol takımları arasında Malatya Orduzu Spor Salonunda oynanan 2025 Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası maçında rakibini yenerek kupanın sahibi olan Ziraat Bankkartı kutluyorum. Şampiyonlar Kupasında mücadele eden Fenerbahçe Medicana Takımını da mücadelesinden dolayı tebrik ediyor, her iki kulübümüze başarılar diliyorum.”

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam