Connect with us

EĞİTİM

2024 KPSS Ön Lisans Başvuruları Başlıyor: İşte Başvuru Tarihleri ve Ücreti

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 2024 KPSS ön lisans başvuru tarihleri ve başvuru bilgileri paylaşıldı. İşte detaylar:

Yayınlanma tarihi:

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 2024 KPSS ön lisans başvuru tarihleri ve başvuru bilgileri paylaşıldı. İşte detaylar:

2024 KPSS ön lisans başvuruları bu hafta başlıyor. Haziran ayına girilmesiyle birlikte, 2024 KPSS ön lisans başvurusu için geri sayım başladı. Peki, 2024 KPSS ön lisans başvuruları ne zaman?

KPSS Önlisans Sınavı Ne Zaman?

ÖSYM tarafından yayımlanan 2024 sınav takvimi sonrasında, KPSS ön lisans sınavı için tarih belli oldu. Buna göre, 2024 KPSS ön lisans sınavı 1 Eylül 2024 tarihinde yapılacak.

KPSS Önlisans Başvuruları Ne Zaman?

KPSS ön lisans sınavına başvurular 13 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında alınacak.

Başvuru Ücreti Belli Oldu

Geçtiğimiz gün açıklanan KPSS lisans başvuru ücreti, ön lisans ve ortaöğretim için de geçerli olacak. Ortaöğretim ve ön lisans KPSS’ye başvuru yapacak adaylar da 350 liralık başvuru ücreti ödeyecekler. Sizce bu ücret uygun mu? Fikirlerinizi aşağıdaki yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

KPSS Önlisans Başvurusu Nasıl Yapılır?

Adaylar, başvurularını ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla, ÖSYM’nin “https://ais.osym.gov.tr” adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması’ndan yapabilecekler.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla