Connect with us

EKONOMİ

2024 Kamu Çalışma Saatleri Düşüyor mu? Bakan Şimşek Açıkladı! Uzaktan Çalışma Modeli Geliştirilecek!

2024 Kamu Çalışma Saatleri Düşüyor mu? Bakan Şimşek Açıkladı! Uzaktan Çalışma Modeli Geliştirilecek!

Yayınlanma tarihi:

Lise Mezunlarına İş Fırsatı! Kamuda Yüksek Maaşla İşe Girmek İsteyenler Kaçırmasın! Memur Alımı Başladı

Kamuda çalışan memurların mesai saatleriyle ilgili meraklı bekleyişi sona eriyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tasarruf paketi kapsamında kamu çalışma saatlerinde yapılacak düzenlemeleri kamuoyuyla paylaştı. Bakan Şimşek, ”Kamuda esnek ve uzaktan çalışma modellerini geliştireceğiz.” açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Bu açıklama sonrası memurlar, çalışma saatleri konusunda yeni düzenlemeler olup olmayacağını ve uzaktan çalışma seçeneklerinin nasıl olacağını merak ediyor. İşte, 2024 kamuda çalışma saatleri ve uzaktan çalışma modelleri hakkında detaylar…

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kamuda tasarruf paketinin detaylarını açıkladı. Kamu harcamalarında verimliliğin esas alındığını vurgulayan Yılmaz, tasarruf paketinin bütüncül bir çerçevede uygulanacağını belirtti. Bakan Şimşek ise, ”Kamuda esnek ve uzaktan çalışma modellerini geliştireceğiz.” sözleriyle kamu çalışanlarını ilgilendiren önemli bir detayı paylaştı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açıklamalarından öne çıkanlar arasında, kamuda taşıtların yönetimi, yeni bina alımları ve yapımının durdurulması gibi önlemler yer alıyor. Ayrıca, kamu personelinin hizmet içi eğitimleri ve yurt dışı görevlendirmelerinde yapılacak düzenlemeler de gündemde.

2024 yılı için kamu çalışma saatleri ve uzaktan çalışma modelleriyle ilgili detaylar yakında netleşecek. Bakan Şimşek’in açıklamaları, kamu çalışanlarının gelecekteki çalışma düzenlerini etkileyecek önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla