Connect with us

SPOR

2023 Tekvando Anadolu Yıldızlar Ligi yarı finalleri Mardin’de başladı

Yayınlanma tarihi:

Mardin’de 20 ilden 400 sporcunun katılımıyla düzenlenen ve 3 gün sürecek 2023 Tekvando Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Türkiye Yarı Finalleri müsabakaları, açılış seremonisi ile başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Tekvando Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Türkiye Yarı Finalleri müsabakaları, Artuklu Spor Salonu’nda açılış seremonisiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan müsabakalara 20 ilden gelen 400 sporcu katıldı. Sporcular, farklı sıkletlerde finale kalmak için mücadele edecek. Açılış seremonisine Vali Yardımcısı Muhammed Taha Canpolat, Türkiye Tekvando Federasyonu As Başkanı Seyfullah Özdemir, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Yiğit ve çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye Tekvando Federasyonu Asbaşkanı Seyfullah Özdemir, yarı finallerin Mardin’de düzenlenmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, yetkililere teşekkür etti. Yarı finalleri maçlarında dereceye girenlerin Sinop’ta düzenlenecek şampiyonaya katılacaklarını aktaran Özdemir, sporculara başarılar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Yiğit ise, yarı final müsabakalarına 20 ilden 400 sporcunun katıldığını belirterek tüm sporculara başarılar diledi. 

Açılış konuşmaların ardından sporcular, müsabakalar için tatamiye çıktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

– İstiklal Marşı’nın okunmasından görüntü

– Açılış konuşmalarının yapılması

– Açılış seremonisinden görüntüler

– Hakemlerin maçları başlatmasına izin vermesinden görüntü

– Müsabakalardan görüntüler

– Genel ve detay görüntüler

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Advertisement
Yorum yapmak için tıkla