Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

2 oğlu ve arkadaşıyla birlikte, eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen kişiyi öldürdü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinde Mustafa K. (46), 2 oÄŸlu ve arkadaşıyla birlikte boÅŸanma aÅŸamasındaki eÅŸi N.K.’nin (38) sevgilisi olduÄŸu öne sürülen YaÅŸar Esen’i (35) bıçaklayarak öldürdü.

Karabük’te oturan N.K., 10 gün önce Çaycuma ilçesine baÄŸlı Ahatlı köyündeki aÄŸabeyinin evine geldi. N.K., burada sevgilisi olduÄŸu öne sürülen YaÅŸar Esen ile buluÅŸtu. Durumu öğrenen N.K.’nin boÅŸanma aÅŸamasındaki eÅŸi Mustafa K. de gece saatlerinde 2 oÄŸlu ve arkadaşı ile birlikte köye geldi. 4 kiÅŸi, N.K., aÄŸabeyi ve YaÅŸar Esen’in bulunduÄŸu eve girdi. Burada grup, Esen’e bıçak ve sopalarla saldırdı. Esen 3 yerinden bıçaklanırken, 4 şüpheli kaçtı. ÇaÄŸrılan ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırılan YaÅŸar Esen kurtarılamadı.

Olayla ilgili çalışma baÅŸlatan jandarma, Karabük’e gitmeye çalışan 4 şüpheliyi yakalayıp, gözaltına aldı.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam