Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

150 milyon liralık ayçiçek yağı dolandırıcılığı şüphelilerine şafak operasyonu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ADANA’da, yurt dışında bulunan bazı iş insanlarını ayçiçek yağı satma vaadiyle 150 milyon lira dolandırdıkları tespit edilen 49 şüpheliye yönelik polis, şafak vakti operasyonu düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı. 

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Åžube Müdürlüğü ekipleri, S.Y.’nin kurduÄŸu ayçiçek yağı imalatı ÅŸirketi aracılığıyla Fransa ve Arap ülkelerinde bulunan iÅŸ insanlarına ulaÅŸarak yaÄŸ satışı vaadiyle 150 milyon lira dolandırdığını tespit etti. Ekipler, S.Y. ile birlikte dolandırıcılık çetesi üyesi olduÄŸu belirlenen 49 şüpheliyi yakalamak için ÅŸafak vakti operasyon düzenledi. Belirlenen adreslere yapılan baskınlarda, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, saÄŸlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. 

PARA, ARABA, ARSA VE EVLERE TEDBÄ°R KARARI

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, şüphelilerin dolandırdıkları parayı çete üyelerinin hesabına aktararak aklamaya çalıştığını belirledi. Şüphelilere ait banka hesaplarındaki 50 milyon lira ile İstanbul, Mersin ve Şırnak’ta toplam 7 daire, 763,87 metrekare arsa ve 5 araca tedbir kararı uygulandı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam