Eğitim

12 yaşındaki Osman Batu Sivaslıgil, COP30 İklim Zirvesi’nde dünya liderlerine hitap etti

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İklim kriziyle mücadelede en prestijli platformlardan biri olan Birleşmiş Milletler (BM) COP30 İklim Zirvesi, bu yıl Türkiye için tarihi bir ana sahne oldu. 10 – 21 Kasım tarihlerinde Brezilyada gerçekleştirilen zirvede, 12 yaşındaki Osman Batu Sivaslıgil, 51Talk tarafından yürütülen özel seçim programıyla dünya liderlerine, diplomatlara ve uluslararası sivil toplum temsilcilerine İngilizce hitap ederek Türkiyeyi temsil etti. Osman Batu Sivaslıgilin Gelecek beklediğimiz bir şey değil, birlikte inşa ettiğimiz bir şeydir. Bugün bir seçim, bugün bir ses, yarın ortak bir gelecek mesajı, uluslararası basında da yer aldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

ÖĞRENCİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

İngilizce eğitimi alanında 14 yıldır 40 milyondan fazla öğrenciye ders veren küresel platform 51Talkun Türkiye Marka Yöneticisi Yasin Sağlam, konuya dair şu açıklamayı yaptı:

“14 yıldır dünyanın dört bir yanındaki çocuklara İngilizce becerisi kazandırıyor, özgüvenlerini geliştiriyor ve onları geleceğin global liderlerine dönüştürüyoruz. Öğrencimiz Osman Batu ile gurur duyuyoruz.”

BİRÇOK ÇOCUĞUN SESİNİ DÜNYAYA DUYURMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

12 yaşındaki Osman Batunun COP30daki varlığının yalnızca bireysel bir başarı değil; Türkiyenin genç neslinin küresel platformlarda yer alabileceğinin güçlü bir göstergesi olduğuna dikkat çeken Sağlam, değerlendirmelerini şöyle sonlandırdı:

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

“51Talk, dünya çapında milyonlarca öğrenciye İngilizce öğretirken aynı zamanda liderlik, özgüven, küresel vatandaşlık ve iletişim becerileri geliştirmeyi hedefliyor. Platformumuz çocukların yalnızca İngilizce öğretmeyi değil; fikirlerini savunmayı, sahnede durabilmeyi ve dünyaya mesaj verebilmeyi destekliyor. Bu yıl ilk kez Türkiyeden bir öğrencimizin bu programla Birleşmiş Milletler sahnesine çıkmasını sağladık. Salonda bulunan diplomatlar, bilim insanları, sivil toplum kuruluşları, eğitim liderleri ve medya temsilcileri, genç öğrencinin mesajını dikkatle dinledi. Türkiyeden daha birçok çocuğun sesini dünyaya duyurmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version