Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

10 yıldır kayıp Mehmet’in gözaltına alınan eski eşi ile 2 şüpheli adliyede

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Senirkent ilçesine bağlı Büyükkabaca beldesinde 10 yıl önce kaybolan Mehmet Çetinin ailesi, bu yıl nisan ayında İstanbulda bir televizyon programına katıldı. Aile fertlerinin anlattıkları sonrası Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Mehmet Çetinin öldürülmüş olabileceği yönündeki şüpheler üzerine eski eşi D.K. ile belde sakinlerinden B.B. ve B.A. salı günü televizyon kanalının stüdyosunda, canlı yayın sırasında gözaltına alındı. Ispartaya getirilen şüpheliler, 4 gün süren ifadelerinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Isparta'da Mehmet Çetin'in öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Çetin'in eski eşi D.K. (önde) ile belde sakinlerinden B.B. (arkada) ve B.A. adliyeye sevk edildi. Fotoğraf: Isparta, (DHA)

  • IIsparta'da Mehmet Çetin'in öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Çetin'in eski eşi D.K. ile belde sakinlerinden B.B. ve B.A. (ortada) adliyeye sevk edildi. Fotoğraf: Isparta, (DHA)

  • Isparta'da Mehmet Çetin'in öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Çetin'in eski eşi D.K. ile belde sakinlerinden B.B. (ortada) ve B.A. adliyeye sevk edildi. Fotoğraf: Isparta, (DHA)

Continue Reading
Reklam